Drikkevarer

 

Sodavand, Sprudelwasser, Softdrink          kr. 24,00

Øl, Bier, Beer          kr. 26,00

Øl - luksus, Luxus Bier, Luxus beer          kr. 28,00

Bitter, snaps, Gammel Dansk mv., Diverse Schnaps, Different snaps          kr. 22,00

Spiritus div.          kr. 24,00   

Cognac          kr. 35,00

Irsk Kaffe, Irish Kaffee, Irish Coffee          kr. 45,00

Kaffe/Te, Kaffee/Thee, Coffee / Tee          kr. 24,00

Varm cacao m flødeskum          kr. 34,00
Heisse Chokolade m Schlagsahne
Hot chocolate w creamfee

Mælk/juice, Milch/Juice, Milk/juice          kr. 16,00

 

Hvidvin - weisswein - white wine

 

Sauvignon Blanc, Chile          kr. 175,00
Vinen har en klar, lys farve med grønne reflekser, smagen er tør
med megen frugt, afsluttet af Sauvignon Blanc-druens karakterfulde,
frugtige bouquet.

 

Viña Tarapacá, Sauvignon Blanc, Chile          kr. 215,00
Maipo Valley er omkranset af Andesbjergene på den ene side og Maipo floden på den anden side. Mikroklimaet i dalen er helt unikt.
Dels har man mulighed for at vande markerne med smeltevand fra Andesbjergene, og samtidig ligger man, så man får den kølige brise fra kysten.

Desuden har man 4 klart definerede årstider med stor temperaturforskel mellem nat og dag i sommerperioden. Dette er med til at skabe grobund for sunde modne druer med komplekse aromaer og god balance mellem syre og sødme. Sprød og lækker hvidvin med flotte grønne reflekser i glasset. Duften er præget af frisk græs og hyldeblomster. Smagen er fokuseret og med fin syre, der giver en god længde i eftersmagen.

 

Rødvin - rotwein - red wine

 

Turner Ruby Cabernet, USA          kr. 175,00
Ruby Cabernet druerne kommer fra Fresno County Central Valley, som ligger sydøst for Napa Valley.
I dette distrikt har vinstokkene en ideel grobund i veldrænede aflejringer fra gamle udtørrede floder.

Det californiske klima er ideelt til vindyrkning på grund af det overordnede mikroklima, som skaber varme dage og kølige nætter.
Vinen er flot rød i glasset med en indsmigrende duft af frisk rød frugt. Blød fylde i munden og kraftfuld frugt. En blød eftersmag afslutter vinen

 

Viña Tarapacá, Cabernet Sauvignon, Chile          kr. 215,00
Viña Tarapacá, Cabernet Sauvignon er produceret udelukkende¨på Cabernet Sauvignon druer og høstet i Maipo-dalen, der ligger
umiddelbart syd for hovedstaden Santiago.Viña Tarapacá, Cabernet Sauvignon fremstår klar rød i glasset. Duften er fint nuanceret med vægten på moden solbær og varme. I smagen fornemmes Carbernet Sauvignon druens karakter med en tæthed og blød frugt. Dette er en vin i flot balance og med en medium fylde.Eftersmagen er lang og med ren frugtkarakter.

 

Milton Park, Shiraz, Thorn-Clarke, Australien          kr. 238,00
To store familier fra Barossa Valley har slået sig sammen i Thorn-Clarke, der nu repræsenterer seks generationers erfaring i et 100% familieejet firma.
Huset er ejet af David og Cheryl Clarke (tidligere Thorn), og med sig har de deres søn, som er daglig leder hos Thorn-Clarke.

Som vinmager har de ansat Derek Fitzgerald, der har arbejdet i flere forskellige regioner i Australien og nu har fundet sit hjem i Barossa Valley.
God rød farve i glasset med en duft af sorte blommer, brombær og en anelse krydderi. Smagen er herlig saftig med sorte bær, tanniner der erbløde og modne samt en god luftighed i frugten.