Onsdag d. 1/5 | Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder |
Torsdag d. 2/5 | Herregårdsbøf m/ ærter, pommes frites og bearnaise |
Fredag d. 3/5 | Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,- |
Lørdag d. 4/5 | Burger m/ crispy kylling, bacon, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 5/5 | Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og sovs |
Mandag d. 6/5 | Svensk pølseret |
Tirsdag d. 7/5 | Karbonader m/ grønærter og gulerødder, kartofler |
Onsdag d. 8/5 | Stegt rødspættefilét m/ kartofler og persillesovs, gulerodssalat |
Torsdag d. 9/5 | Skinkeschnitzel m/ ovnkartofler svitsede champignon og peberfrugt, kryddersauce |
Fredag d. 10/5 | Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,- |
Lørdag d. 11/5 | Burger m/ flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 12/5 | Kalvesteg m/ grøntsager, sovs og kartofler |
Mandag d. 13/5 | Boller i karry m/ ris og spidskålsalat |
Tirsdag d. 14/5 | Koteletter i fad m/ ris og salat |
Onsdag d. 15/5 | Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder |
Torsdag d. 16/5 | Dansk bøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder |
Fredag d. 17/5 | Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,- |
Lørdag d. 18/5 | Burger m/ bøf, bearnaisemayo, løg,tomat, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 19/5 | Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og sovs |
Mandag d. 20/5 | Karbonader m/ grønærter og gulerødder og kartofler |
Tirsdag d. 21/5 | Biksemad m/ spejlæg og rødbeder |
Onsdag d. 22/5 | Stegt rødspættefilét m/ kartofler og persillesovs, gulerodssalat |
Torsdag d. 23/5 | Skinkeschnitzel m/ ærter, brasede kartofler og bearnaise |
Fredag d. 24/5 | Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,- |
Lørdag d. 25/5 | Burger m/ flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 26/5 | Oksesteg m/ grøntsager, sovs og kartofler |
Mandag d. 27/4 | Græsk farsbrød m/ salat, kartoffelbåde og tzaziki |
Tirsdag d. 28/5 | Hamburgerrryg m/ grøntsager, kartofler og aspargessovs |
Onsdag d. 29/5 | Stegt flæsk m/ persillesovs ,kartofler og rødbeder |
Torsdag d. 30/5 | Herregårdsbøf m/ ærter, pommes og bearnaise |
Fredag d. 31/5 | Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148, |