Søndag d. 1/12 | Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og sovs |
Mandag d. 2/12 | Biksemad m/ spejlæg og rødbeder |
Tirsdag d. 3/12 | Kyllingefrikadeller m/ ovnkartofler, salat og pikantsauce |
Onsdag d. 4/12 | Stegt rødspættefilét m/ kartofler og persillesovs, gulerodssalat |
Torsdag d. 5/12 | Skinkeschnitzel m/ ærter, brasede kartofler og bearnaise |
Fredag d. 6/12 | Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,- |
Lørdag d. 7/12 | Burger m/ flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 8/12 | Oksesteg m/ grøntsager, sovs og kartofler |
Mandag d. 9/12 | Karbonader m/ grønærter og gulerødder, kartofler |
Tirsdag d. 10/12 | Frisk pasta m/ kødsovs og salat |
Onsdag d. 11/12 | Stegt flæsk m/ persillesovs ,kartofler og rødbeder |
Torsdag d. 12/12 | Herregårdsbøf m/ ærter, pommes og bearnaise |
Fredag d. 13/12 | Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,- |
Lørdag d. 14/12 | Burger m/ crispy kylling, bacon, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 15/12 | Andesteg m/ brune og hvide kartofler, rødkål og sovs |
Mandag d. 16/12 | Biksemad m/ spejlæg og rødbeder |
Tirsdag d. 17/12 | Frikadeller m/ rødkål, kartofler og brun sovs |
Onsdag d. 18/12 | Rødspættefilét m/ kartofler, persillesovs og gulerodssalat |
Torsdag d. 19/12 | Skinkeschnitzel m/ ærter, bearnaise og pommes frites |
Fredag d. 20/12 | Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,- |
Lørdag d. 21/12 | Burger m/ flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,- |