Dagens middag

Traditionelle danske retter på menuen.

Alle dage (undtagen fredag og lørdag) – kr. 85,-

Vi serverer dagens middag, også til at tage med hjem, alle ugens dage mellem 17 og 20. Vi laver traditionelle danske retter, med noget nyt på menuen hver dag.

Ret til ændringer forbeholdes.

Menu april 2024

Mandag d. 1/4To tarteletter m høns i asparges, krydret Svinekam m/ forårsgrønt, hvide kartofler og pikantsauce kr 118,-
Tirsdag d. 2/4Græsk farsbrød m/ salat, kartoffelbåde og tzaziki
Onsdag d. 3/4Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag d. 4/4Herregårdsbøf m/ ærter, pommes frites og bearnaise
Fredag d. 5/4Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,-
Lørdag d. 6/4Burger m/ crispy kylling, bacon, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 7/4Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og sovs
Mandag d. 8/4Oksebryst m/ sur/sød-peberrodsovs, bønner og kartofler
Tirsdag d. 9/4Karbonader m/ grønærter og gulerødder, kartofler
Onsdag d. 10/4Stegt rødspættefilét m/ kartofler og persillesovs, gulerodssalat
Torsdag d. 11/4Skinkeschnitzel m/ ovnkartofler svitsede champignon og peberfrugt, kryddersauce
Fredag d. 12/4Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,-
Lørdag d. 13/4Burger m/ flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 14/4Kalvesteg m/ grøntsager, sovs og kartofler
Mandag d. 15/4Boller i karry m/ ris og spidskålsalat
Tirsdag d. 16/3Koteletter i fad m/ ris og salat
Onsdag d. 17/4Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag d. 18/4Dansk bøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Fredag d. 19/4Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,-
Lørdag d. 20/4Burger m/ bøf, bearnaisemayo, løg,tomat, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 21/4Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og sovs
Mandag d. 22/4Karbonader m/ grønærter og gulerødder og kartofler
Tirsdag d. 23/4Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Onsdag d. 24/4Stegt rødspættefilét m/ kartofler og persillesovs, gulerodssalat
Torsdag d. 25/4Skinkeschnitzel m/ ærter, brasede kartofler og bearnaise
Fredag d. 26/4Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,-
Lørdag d. 27/4Burger m/ flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 28/4Oksesteg m/ grøntsager, sovs og kartofler
Mandag d. 29/4Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Tirsdag d. 30/4Hamburgerrryg m/ grøntsager, kartofler og aspargessovs
GREDSTEDBRO HOTEL   |   Vestergade 2, 6771 Gredstedbro   |   75 43 10 88    |   info@gredstedbro-hotel.dk   |   CVR: 1627 5573