Mandag d. 1/4 | To tarteletter m høns i asparges, krydret Svinekam m/ forårsgrønt, hvide kartofler og pikantsauce kr 118,- |
Tirsdag d. 2/4 | Græsk farsbrød m/ salat, kartoffelbåde og tzaziki |
Onsdag d. 3/4 | Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder |
Torsdag d. 4/4 | Herregårdsbøf m/ ærter, pommes frites og bearnaise |
Fredag d. 5/4 | Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,- |
Lørdag d. 6/4 | Burger m/ crispy kylling, bacon, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 7/4 | Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og sovs |
Mandag d. 8/4 | Oksebryst m/ sur/sød-peberrodsovs, bønner og kartofler |
Tirsdag d. 9/4 | Karbonader m/ grønærter og gulerødder, kartofler |
Onsdag d. 10/4 | Stegt rødspættefilét m/ kartofler og persillesovs, gulerodssalat |
Torsdag d. 11/4 | Skinkeschnitzel m/ ovnkartofler svitsede champignon og peberfrugt, kryddersauce |
Fredag d. 12/4 | Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,- |
Lørdag d. 13/4 | Burger m/ flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 14/4 | Kalvesteg m/ grøntsager, sovs og kartofler |
Mandag d. 15/4 | Boller i karry m/ ris og spidskålsalat |
Tirsdag d. 16/3 | Koteletter i fad m/ ris og salat |
Onsdag d. 17/4 | Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder |
Torsdag d. 18/4 | Dansk bøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder |
Fredag d. 19/4 | Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,- |
Lørdag d. 20/4 | Burger m/ bøf, bearnaisemayo, løg,tomat, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 21/4 | Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og sovs |
Mandag d. 22/4 | Karbonader m/ grønærter og gulerødder og kartofler |
Tirsdag d. 23/4 | Biksemad m/ spejlæg og rødbeder |
Onsdag d. 24/4 | Stegt rødspættefilét m/ kartofler og persillesovs, gulerodssalat |
Torsdag d. 25/4 | Skinkeschnitzel m/ ærter, brasede kartofler og bearnaise |
Fredag d. 26/4 | Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,- |
Lørdag d. 27/4 | Burger m/ flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 28/4 | Oksesteg m/ grøntsager, sovs og kartofler |
Mandag d. 29/4 | Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær |
Tirsdag d. 30/4 | Hamburgerrryg m/ grøntsager, kartofler og aspargessovs |