Dagens middag

Traditionelle danske retter på menuen.

ALTID 75 KR.

Vi serverer dagens middag, også til at tage med hjem, alle ugens dage mellem 17 og 20. Vi laver traditionelle danske retter, med noget nyt på menuen hver dag.

Ret til ændringer forbeholdes.

Vintermenu 2019-2020

UGE 41

Mandag:Medister m/ stuvet blomkål, kartofler og rødbeder
Tirsdag:Sporvognsgryde m/ hakket oksekød, hvidkål og kartofler
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Barbecue-ben m/ krydrede ovnkartofler og salat
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, kartofler og ærter
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 42

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Frikadeller m/ stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Gule ærter m/ flæsk/medister, kartofler og rødbeder
Fredag:Kotelet m/ rødkål, kartofler og brun sovs
Lørdag:Kylling m/ kartofler, flødesovs og hjemmelavet agurkesalat
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og skysauce

UGE 43

Mandag:Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Tirsdag:Brunkål m/ røget flæsk, kartofler og rødbeder
Onsdag:Eventyrflæsk - stegt flæsk m/ bløde løg, løgsovs og kartofler
Torsdag:Boller i karry m/ ris
Fredag:Drengerøvsgryde m/ kartoffelmos og drueagurker
Lørdag:Krydret nakkesteg m/ ovngrønt og kartofler
Søndag:Skinkeschnitzel m/ brasede kartofler og svitsede grøntsager

UGE 44

Mandag:Karbonader m/ grønærter og gulerødder, kartofler
Tirsdag:Hvidkålsrouletter m/ kartofler, brun sovs og asier
Onsdag:Fiskefrikadeller m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Skinke m/ aspargessovs, grøntsager og kartofler
Fredag:Helstegt kalkunbryst m/ ovnkartofler og fløderatatouille
Lørdag:Krydret kamsteg m/ baconkartofler, skysauce og gulerødder
Søndag:Mørbradbøf m/ champignon ala creme, kartofler og asier

UGE 45

Mandag:Medister m/ stuvet blomkål, kartofler og rødbeder
Tirsdag:Sporvognsgryde m/ hakket oksekød, hvidkål og kartofler
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Barbecue-ben m/ krydrede ovnkartofler og salat
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, kartofler og ærter
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 46

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Frikadeller m/ stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Gule ærter m/ flæsk/medister, kartofler og rødbeder
Fredag:Kotelet m/ rødkål, kartofler og brun sovs
Lørdag:Kylling m/ kartofler, flødesovs og hjemmelavet agurkesalat
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og skysauce

UGE 47

Mandag:Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Tirsdag:Brunkål m/ røget flæsk, kartofler og rødbeder
Onsdag:Eventyrflæsk - stegt flæsk m/ bløde løg, løgsovs og kartofler
Torsdag:Boller i karry m/ ris
Fredag:Drengerøvsgryde m/ kartoffelmos og drueagurker
Lørdag:Krydret nakkesteg m/ ovngrønt og kartofler
Søndag:Skinkeschnitzel m/ brasede kartofler og svitsede grøntsager

UGE 48

Mandag:Karbonader m/ grønærter og gulerødder, kartofler
Tirsdag:Hvidkålsrouletter m/ kartofler, brun sovs og asier
Onsdag:Fiskefrikadeller m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Skinke m/ aspargessovs, grøntsager og kartofler
Fredag:Helstegt kalkunbryst m/ ovnkartofler og fløderatatouille
Lørdag:Krydret kamsteg m/ baconkartofler, skysauce og gulerødder
Søndag:Mørbradbøf m/ champignon ala creme, kartofler og asier

UGE 49

Mandag:Medister m/ stuvet blomkål, kartofler og rødbeder
Tirsdag:Sporvognsgryde m/ hakket oksekød, hvidkål og kartofler
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Barbecue-ben m/ krydrede ovnkartofler og salat
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, kartofler og ærter
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 50

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Frikadeller m/ stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Gule ærter m/ flæsk/medister, kartofler og rødbeder
Fredag:Kotelet m/ rødkål, kartofler og brun sovs
Lørdag:Kylling m/ kartofler, flødesovs og hjemmelavet agurkesalat
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og skysauce

UGE 51

Mandag:Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Tirsdag:Brunkål m/ røget flæsk, kartofler og rødbeder
Onsdag:Eventyrflæsk - stegt flæsk m/ bløde løg, løgsovs og kartofler
Torsdag:Boller i karry m/ ris
Fredag:Drengerøvsgryde m/ kartoffelmos og drueagurker
Lørdag:Krydret nakkesteg m/ ovngrønt og kartofler
Søndag:Skinkeschnitzel m/ brasede kartofler og svitsede grøntsager

UGE 52

Mandag:Karbonader m/ grønærter og gulerødder, kartofler
Tirsdag:Hvidkålsrouletter m/ kartofler, brun sovs og asier
Onsdag:Fiskefrikadeller m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Skinke m/ aspargessovs, grøntsager og kartofler
Fredag:Helstegt kalkunbryst m/ ovnkartofler og fløderatatouille
Lørdag:Krydret kamsteg m/ baconkartofler, skysauce og gulerødder
Søndag:Mørbradbøf m/ champignon ala creme, kartofler og asier

UGE 1

Mandag:Medister m/ stuvet blomkål, kartofler og rødbeder
Tirsdag:Sporvognsgryde m/ hakket oksekød, hvidkål og kartofler
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Barbecue-ben m/ krydrede ovnkartofler og salat
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, kartofler og ærter
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 2

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Frikadeller m/ stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Gule ærter m/ flæsk/medister, kartofler og rødbeder
Fredag:Kotelet m/ rødkål, kartofler og brun sovs
Lørdag:Kylling m/ kartofler, flødesovs og hjemmelavet agurkesalat
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og skysauce

UGE 3

Mandag:Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Tirsdag:Brunkål m/ røget flæsk, kartofler og rødbeder
Onsdag:Eventyrflæsk - stegt flæsk m/ bløde løg, løgsovs og kartofler
Torsdag:Boller i karry m/ ris
Fredag:Drengerøvsgryde m/ kartoffelmos og drueagurker
Lørdag:Krydret nakkesteg m/ ovngrønt og kartofler
Søndag:Skinkeschnitzel m/ brasede kartofler og svitsede grøntsager

UGE 4

Mandag:Karbonader m/ grønærter og gulerødder, kartofler
Tirsdag:Hvidkålsrouletter m/ kartofler, brun sovs og asier
Onsdag:Fiskefrikadeller m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Skinke m/ aspargessovs, grøntsager og kartofler
Fredag:Helstegt kalkunbryst m/ ovnkartofler og fløderatatouille
Lørdag:Krydret kamsteg m/ baconkartofler, skysauce og gulerødder
Søndag:Mørbradbøf m/ champignon ala creme, kartofler og asier

UGE 5

Mandag:Medister m/ stuvet blomkål, kartofler og rødbeder
Tirsdag:Sporvognsgryde m/ hakket oksekød, hvidkål og kartofler
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Barbecue-ben m/ krydrede ovnkartofler og salat
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, kartofler og ærter
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 6

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Frikadeller m/ stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Gule ærter m/ flæsk/medister, kartofler og rødbeder
Fredag:Kotelet m/ rødkål, kartofler og brun sovs
Lørdag:Kylling m/ kartofler, flødesovs og hjemmelavet agurkesalat
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og skysauce

UGE 7

Mandag:Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Tirsdag:Brunkål m/ røget flæsk, kartofler og rødbeder
Onsdag:Eventyrflæsk - stegt flæsk m/ bløde løg, løgsovs og kartofler
Torsdag:Boller i karry m/ ris
Fredag:Drengerøvsgryde m/ kartoffelmos og drueagurker
Lørdag:Krydret nakkesteg m/ ovngrønt og kartofler
Søndag:Skinkeschnitzel m/ brasede kartofler og svitsede grøntsager

UGE 8

Mandag:Karbonader m/ grønærter og gulerødder, kartofler
Tirsdag:Hvidkålsrouletter m/ kartofler, brun sovs og asier
Onsdag:Fiskefrikadeller m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Skinke m/ aspargessovs, grøntsager og kartofler
Fredag:Helstegt kalkunbryst m/ ovnkartofler og fløderatatouille
Lørdag:Krydret kamsteg m/ baconkartofler, skysauce og gulerødder
Søndag:Mørbradbøf m/ champignon ala creme, kartofler og asier

UGE 9

Mandag:Medister m/ stuvet blomkål, kartofler og rødbeder
Tirsdag:Sporvognsgryde m/ hakket oksekød, hvidkål og kartofler
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Barbecue-ben m/ krydrede ovnkartofler og salat
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, kartofler og ærter
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 10

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Frikadeller m/ stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Gule ærter m/ flæsk/medister, kartofler og rødbeder
Fredag:Kotelet m/ rødkål, kartofler og brun sovs
Lørdag:Kylling m/ kartofler, flødesovs og hjemmelavet agurkesalat
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og skysauce

UGE 11

Mandag:Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Tirsdag:Brunkål m/ røget flæsk, kartofler og rødbeder
Onsdag:Eventyrflæsk - stegt flæsk m/ bløde løg, løgsovs og kartofler
Torsdag:Boller i karry m/ ris
Fredag:Drengerøvsgryde m/ kartoffelmos og drueagurker
Lørdag:Krydret nakkesteg m/ ovngrønt og kartofler
Søndag:Skinkeschnitzel m/ brasede kartofler og svitsede grøntsager

UGE 12

Mandag:Karbonader m/ grønærter og gulerødder, kartofler
Tirsdag:Hvidkålsrouletter m/ kartofler, brun sovs og asier
Onsdag:Fiskefrikadeller m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Skinke m/ aspargessovs, grøntsager og kartofler
Fredag:Helstegt kalkunbryst m/ ovnkartofler og fløderatatouille
Lørdag:Krydret kamsteg m/ baconkartofler, skysauce og gulerødder
Søndag:Mørbradbøf m/ champignon ala creme, kartofler og asier

UGE 13

Mandag:Medister m/ stuvet blomkål, kartofler og rødbeder
Tirsdag:Sporvognsgryde m/ hakket oksekød, hvidkål og kartofler
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Barbecue-ben m/ krydrede ovnkartofler og salat
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, kartofler og ærter
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 14

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Frikadeller m/ stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Gule ærter m/ flæsk/medister, kartofler og rødbeder
Fredag:Kotelet m/ rødkål, kartofler og brun sovs
Lørdag:Kylling m/ kartofler, flødesovs og hjemmelavet agurkesalat
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og skysauce
GREDSTEDBRO HOTEL   |   Vestergade 2, 6771 Gredstedbro   |   75 43 10 88    |   info@gredstedbro-hotel.dk   |   CVR: 1627 5573