Lørdag d. 1/3 | Burger m. flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 2/3 | Kalvesteg m. kartofler, sovs, grøntsager og waldorfsalat |
Mandag d. 3/3 | Karbonader m. grønærter og gulerødder, kartofler |
Tirsdag d. 4/3 | Biksemad m. spejlæg og rødbeder |
Onsdag d. 5/3 | Stegt flæsk m. persillesovs ,kartofler og rødbeder |
Torsdag d. 6/3 | Herregårdsbøf m. ærter, pommes og bearnaise |
Fredag d. 7/3 | Barbecueben m. salat, gigantfritter og aioli kr. 148,- |
Lørdag d. 8/3 | Burger m. crispy kylling, bacon, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 9/3 | Flæskesteg m. sovs, kartofler og rødkål |
Mandag d. 10/3 | Panerede koteletter, smørstegte kartofler, salat og skysovs |
Tirsdag d. 11/3 | Frikadeller m. rødkål, kartofler og brun sovs |
Onsdag d. 12/3 | Rødspættefilét m. kartofler, persillesovs og gulerodssalat |
Torsdag d. 13/3 | Skinkeschnitzel m. ærter, bearnaise og pommes frites |
Fredag d. 14/3 | Barbecueben m. salat, gigantfritter og aioli kr. 148,- |
Lørdag d. 15/3 | Burger m. flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 16/3 | Kalvesteg m. kartofler, sovs, grøntsager og waldorfsalat |
Mandag d. 17/3 | Gullasch m. kartoffelmos og drueagurker |
Tirsdag d. 18/3 | Farseret porre m. kartofler og skysauce |
Onsdag d. 19/3 | Stegt flæsk m. persillesovs ,kartofler og rødbeder |
Torsdag d. 20/3 | Dansk bøf m. bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder |
Fredag d. 21/3 | Barbecueben m. salat, gigantfritter og aioli kr. 148,- |
Lørdag d. 22/3 | Burger m. bøf, tomat, agurk, løg, bearnaisemayo, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 23/3 | Flæskesteg m. kartofler, sovs og rødkål |
Mandag d. 24/3 | Boller i karry m. ris og spidskålsalat |
Tirsdag d. 25/3 | Svensk pølseret |
Onsdag d. 26/3 | Rødspættefilet m. persillesovs, kartofler og gulerodssalat t |
Torsdag d. 27/3 | Skinkeschnitzel m. grøntsagssaute, brasede kartofler og kryddersovs |
Fredag d. 28/3 | Barbecueben m. salat, gigantfritter og aioli kr. 148,- |
Lørdag d. 29/3 | Burger m. flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 30/3 | Kalvesteg m. kartofler, sovs, grøntsager og waldorfsalat |
Mandag d. 31/3 | Kødsovs m. frisk pasta og salat |
Tirsdag d. 1/4 | Karbonader m. grønærter og gulerødder, kartofler |