Dagens middag

Traditionelle danske retter på menuen.

Alle dage (undtagen fredag og lørdag) – kr. 85,-

Vi serverer dagens middag, også til at tage med hjem, alle ugens dage mellem 17 og 20. Vi laver traditionelle danske retter, med noget nyt på menuen hver dag.

Ret til ændringer forbeholdes.

Menu marts 2023

Onsdag d. 1/3Stegt rødspættefilet m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag d. 2/3Skinkeschnitzel m/ peberfrugt/champignon mix, ovnkartofler og kryddersovs
Fredag d. 3/3Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 138,-
Lørdag d. 4/3Burger m/ flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 5/3Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og sovs
Mandag d. 6/3Kyllingebryst m/ kartoffelbåde, pikantsovs og salat
Tirsdag d. 7/3Boller i karry m/ ris
Onsdag d. 8/3Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag d. 9/3Herregårdsbøf m/ ærter, pommes frites og bearnaise
Fredag d. 10/3Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 138,-
Lørdag d. 11/3Burger m/ bøf, bearnaisemayo, løg, tomat, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 12/3Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og sovs
Mandag d. 13/3Frikadeller m/ stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder
Tirsdag d. 14/3Gullasch m/ kartoffelmos og drueagurker
Onsdag d. 15/3Stegt rødspættefilét m/ kartofler og persillesovs
Torsdag d. 16/3Skinkeschnitzel m/ ovnkartofler, svitset peber og champignon, kryddersauce
Fredag d. 17/3Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 138,-
Lørdag d. 18/3Burger m/ flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 19/3Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og sovs
Mandag d. 20/3Koteletter m/ rødkål, brun sovs og kartofler
Tirsdag d. 21/3Karbonader m/ grønærter og gulerødder, kartofler
Onsdag d. 22/3Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag d. 23/3Dansk bøf m/ bløde løg, sovs og kartofler
Fredag d. 24/3Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 138,-
Lørdag d. 25/3Burger m/ crispy kylling, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 26/3Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og sovs
Mandag d. 27/3Oksekød m/ kartofler, peberrodssovs og bønner
Tirsdag d. 28/2Græsk farsbrød m tzaziki, bådkartofler og salat
Onsdag d. 29/3Stegt rødspættefilet m persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag d. 30/3Skinkeschnitzel m ærter, brasede kartofler og bearnaisesovs
Fredag d. 31/3Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 138,-
GREDSTEDBRO HOTEL   |   Vestergade 2, 6771 Gredstedbro   |   75 43 10 88    |   info@gredstedbro-hotel.dk   |   CVR: 1627 5573