Dagens middag

Traditionelle danske retter på menuen.

Alle dage (undtagen fredag og lørdag) – kr. 80,-

Vi serverer dagens middag, også til at tage med hjem, alle ugens dage mellem 17 og 20. Vi laver traditionelle danske retter, med noget nyt på menuen hver dag.

Ret til ændringer forbeholdes.

Menu oktober 2022

Torsdag d. 29/9Skinkeschnitzel m/ champignon/peberfrugtmix, kartofler og pikantsovs
Fredag d. 30/9’Fredagsben’ - Barbecueben (1 række) m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 138,-
Lørdag d. 1/10Burger m/ crispy kylling og bacon, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 2/10Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og sovs
Mandag d. 3/10
Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag d. 4/10Forloren hare m/ kartofler, sovs og solbær
Onsdag d. 5/10Stegt rødspættefilet m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag d. 6/10Herregårdsbøf m/ ærter, bearnaise og pommes frites
Fredag d. 7/10’Fredagsben’ - Barbecueben (1 række) m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 138,-
Lørdag d. 8/10Burger m/ flæskesteg, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 9/10Oksesteg m/ grøntsager, kartofler og sovs
Mandag d. 10/10Brunkål m/ kartofler og røget flæsk
Tirsdag d. 11/10Boller i karry m/ ris
Onsdag d. 12/10Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag d. 13/10Skinkeschnitzel ærter, brasede kartofler og bearnaisesauce
Fredag d. 14/10’Fredagsben’ - Barbecueben (1 række) m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 138,-
Lørdag d. 15/10Burger m/ bøf, bearnaisemayo, løg, tomat, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 16/10Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og sovs
Mandag d. 17/10Medister m/ kartofler, stuvet hvidkål og rødbeder
Tirsdag d. 18/10Sammenkogt ret m/ oksekød og grøntsager, ris og drueagurker
Onsdag d. 19/10Stegt rødspættefilét m/ kartofler og persillesovs
Torsdag d. 20/10Dansk bøf m/ bløde løg, sovs, kartofler og rødbeder
Fredag d. 21/10’Fredagsben’ - Barbecueben (1 række) m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 138,-
Lørdag d. 22/10Burger m/ flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 23/10Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og sovs
Mandag d. 24/10Gule ærter m/ kartofler, røget flæsk, medister og rødbeder
Tirsdag d. 25/10Gullasch m/ kartoffelmos og drueagurker
Onsdag d. 26/10Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag d. 27/10Skinkeschnitzel m/ champignon/peberfrugtmix, ovnkartofler og sovs
Fredag d. 28/10’Fredagsben’ - Barbecueben (1 række) m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 138,-
Lørdag d. 29/10Burger m/ crispy kylling, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag. d. 30/10Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og sovs
GREDSTEDBRO HOTEL   |   Vestergade 2, 6771 Gredstedbro   |   75 43 10 88    |   info@gredstedbro-hotel.dk   |   CVR: 1627 5573