Dagens middag

Traditionelle danske retter på menuen.

115 kr.

(ikke fredag, lørdag og søndag)

Vi serverer dagens middag, også til at tage med hjem, alle ugens dage mellem 17 og 20. Vi laver traditionelle danske retter, med noget nyt på menuen hver dag.

Ret til ændringer forbeholdes.

Menu oktober/november 2025

Mandag d. 27/10Pasta carbonara m. frisk salat
Tirsdag d. 28/10Flæskesteg m. kartofler, sovs og rødkål
Onsdag d. 29/10Stegt flæsk m. persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag d. 30/10Herregårdsbøf m. ærter, pommes og bearnaisesauce
Fredag d. 31/10Barbecueben m. salat, gigantfritter og aioli 158 kr.
Lørdag d. 1/11Burger med crispy kylling og bacon, gigantfritter og aioli 138 kr.
Søndag d. 2/11Kalvesteg med kartofler, sovs, grøntsager og waldorfsala 138 kr.
Mandag d. 3/11Kalvelever med kartoffelmos, skysovs, svampe/bacon og agurkesalat
Tirsdag d. 4/11Oksespidsbryst med kartofler, asier og peberrodssovs
Onsdag d. 5/11Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag d. 6/11Skinke Mignon med kartofler, syltet agurk og champignon a la creme
Fredag d. 7/11J-Dag Menuer (I og ud af huset):
Barbecueben med salat, gigantfritter og aioli 158 kr.
eller
Burger med oksebøf, crispy salat, ost, bacon, gigantfritter og chilimayo 158 kr.
Lørdag d. 8/11Forloren hare med kartofler, skysovs, sødt og surt 115 kr.
Søndag d. 9/11Rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerodssalat 138 kr.
Mandag d. 10/11Mortensaften, 2 retter: 289 kr.
Mortens And med rødkål, hvide og brunede kartofler, sovs og halve æbler med gelé
Risalamande med kirsebærsovs
Tirsdag d. 11/11Paneret kyllingebryst med skysovs, stegte kartofler og salat
Onsdag d. 12/11Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag d. 13/11Brunkål med kartofler, røget flæsk og medister
Fredag d. 14/11Barbecueben med salat, gigantfritter og aioli 158 kr.
Lørdag d. 15/11Pulled pork burger med hjemmelavet coleslaw, gigantfritter og aioli 138 kr.
Søndag d. 16/11Kalvesteg med kartofler, sovs, grøntsager og waldorfsalat 138kr.
Mandag d. 17/11Ungarsk Gullasch med kartoffelmos og drueagurk
Tirsdag d. 18/11Valgflæsk:
I huset: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder ad libitum
178 kr.
Ud af huset: 4 stykker flæsk med tilbehør 115 kr.
Onsdag d. 19/11”Kylling Kiev” med pommes frites, kryddersovs og spidskålssalat
Torsdag d. 20/11Skinkeschnitzel med ærter, brasede kartofler og bearnaisesauce
Fredag d. 21/11Barbecueben med salat, gigantfritter og aioli 158 kr.
Lørdag d. 22/11Burger med flæskesteg, hjemmelavet agurkesalat, syltet rødkål, gigantfritter og aioli 138 kr.
Søndag d. 23/11Farseret rødspættefilet med laksemousse, kartofler, hummersovs og frisk salat 138 kr.
Mandag d. 24/11Mørbradgryde med ris og asier
Tirsdag d. 25/11Farseret kyllingebryst med svampe, frisk salat, kryddersovs og stegte kartofler
Onsdag d. 26/11Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag d. 27/11Herregårdsbøf med ærter, pommes og bearnaisesauce
Fredag d. 28/11Barbecueben med salat, gigantfritter og aioli 158 kr.
Lørdag d. 29/11London-burger med hakkebøf, crispy salat, bløde løg, engelsk sauce og spejlæg, hertil gigantfritter og aioli 138 kr.
Søndag d. 30/11Kalvesteg med kartofler, sovs, grøntsager og waldorfsalat 138 kr.
GREDSTEDBRO HOTEL   |   Vestergade 2, 6771 Gredstedbro   |   75 43 10 88    |   info@gredstedbro-hotel.dk   |   CVR: 45345483