Dagens middag

Traditionelle danske retter på menuen.

Alle dage (undtagen fredag og lørdag) – kr. 75,-

Vi serverer dagens middag, også til at tage med hjem, alle ugens dage mellem 17 og 20. Vi laver traditionelle danske retter, med noget nyt på menuen hver dag.

Ret til ændringer forbeholdes.

Menu oktober 2021

Fredag d. 1/10’Fredagsben’ - Barbecueben (1 række) m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 128,-
Lørdag d. 2/10Lørdagsburger - m/ 200 g oksebøf, gigantfritter og aioli kr 108,-
Søndag d. 3/10Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og sovs
Mandag d. 4/10Nøddepaneret kyllingebryst m/ salat og ovnkartofler
Tirsdag d. 5/10Karbonader m/ grønærter og gulerødder
Onsdag d. 6/10Stegt flæsk m/ persillesovs, rødbeder og kartofler
Torsdag d. 7/10Herregårdsbøf m/ bearnaise, ærter og pommes frites
Fredag d. 8/10’Fredagsben’ - Barbecueben (1 række) m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 128,-
Lørdag d. 9/10Lørdagsburger - flæskesteg m/ hjemmelavet agurkesalat, syltet rødkål, gigantfritter og aioli kr. 108,-
Søndag d. 10/10Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og sovs
Mandag d. 11/10Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag d. 12/10Dansk bøf m/ bløde løg, rødbeder, kartofler og sovs
Onsdag d. 13/10Stegt rødspættefilét m/ persillesovs, gulerodssalat og kartofler
Torsdag d. 14/10Skinkeschnitzel m/ champignon/pebermix, kartofler og sovs
Fredag d. 15/10’Fredagsben’ - Barbecueben (1 række) m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 128,-
Lørdag d. 16/10Lørdagsburger - m/ kylling og bacon, gigantfritter og aioli kr. 108,-
Søndag d. 17/10Flæskesteg m/ rødkål, sovs og kartofler
Mandag d. 18/10Mørbradgryde m/ ris og salat
Tirsdag d. 19/10Karbonader m/ grønærter og gulerødder
Onsdag d. 20/10Stegt flæsk m/ persillesovs, rødbeder og kartofler
Torsdag d. 21/10Herregårdsbøf m/ bearnaise, ærter og pommes frites
Fredag d. 22/10’Fredagsben’ - Barbecueben (1 række) m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 128,-
Lørdag d. 23/10Lørdagsburger - flæskesteg m/ hjemmelavet agurkesalat, syltet rødkål, gigantfritter og aioli kr. 108,-
Søndag d. 24/10Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og sovs
Mandag d. 25/10Medister m/ stuvet spidskål, kartofler og rødbeder
Tirsdag d. 26/10Koteletter m/ ærter/majs, karrysovs m æbler/løg, kartofler
Onsdag d. 27/10Stegt rødspættefilét m/ persillesovs, gulerodssalat og kartofler
Torsdag d. 28/10Skinkeschnitzel m/ champignon/pebermix, kartofler og sovs
Fredag d. 29/10’Fredagsben’ - Barbecueben (1 række) m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 128,-
Lørdag d. 30/10Lørdagsburger - m/ 200 g oksebøf, gigantfritter og aioli kr 108,-
Søndag d. 31/10Flæskesteg m/ rødkål, sovs og kartofler
GREDSTEDBRO HOTEL   |   Vestergade 2, 6771 Gredstedbro   |   75 43 10 88    |   info@gredstedbro-hotel.dk   |   CVR: 1627 5573