| Mandag d. 27/10 | Pasta carbonara m. frisk salat | |
| Tirsdag d. 28/10 | Flæskesteg m. kartofler, sovs og rødkål | |
| Onsdag d. 29/10 | Stegt flæsk m. persillesovs, kartofler og rødbeder | |
| Torsdag d. 30/10 | Herregårdsbøf m. ærter, pommes og bearnaisesauce | |
| Fredag d. 31/10 | Barbecueben m. salat, gigantfritter og aioli 158 kr. | |
| Lørdag d. 1/11 | Burger med crispy kylling og bacon, gigantfritter og aioli 138 kr. | |
| Søndag d. 2/11 | Kalvesteg med kartofler, sovs, grøntsager og waldorfsala 138 kr. | |
| Mandag d. 3/11 | Kalvelever med kartoffelmos, skysovs, svampe/bacon og agurkesalat | |
| Tirsdag d. 4/11 | Oksespidsbryst med kartofler, asier og peberrodssovs | |
| Onsdag d. 5/11 | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder | |
| Torsdag d. 6/11 | Skinke Mignon med kartofler, syltet agurk og champignon a la creme | |
| Fredag d. 7/11 | J-Dag Menuer (I og ud af huset):
Barbecueben med salat, gigantfritter og aioli 158 kr.
eller
Burger med oksebøf, crispy salat, ost, bacon, gigantfritter og chilimayo 158 kr.
| |
| Lørdag d. 8/11 | Forloren hare med kartofler, skysovs, sødt og surt 115 kr. | |
| Søndag d. 9/11 | Rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerodssalat 138 kr. | |
| Mandag d. 10/11 | Mortensaften, 2 retter: 289 kr.
Mortens And med rødkål, hvide og brunede kartofler, sovs og halve æbler med gelé
Risalamande med kirsebærsovs | |
| Tirsdag d. 11/11 | Paneret kyllingebryst med skysovs, stegte kartofler og salat | |
| Onsdag d. 12/11 | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder | |
| Torsdag d. 13/11 | Brunkål med kartofler, røget flæsk og medister | |
| Fredag d. 14/11 | Barbecueben med salat, gigantfritter og aioli 158 kr. | |
| Lørdag d. 15/11 | Pulled pork burger med hjemmelavet coleslaw, gigantfritter og aioli 138 kr. | |
| Søndag d. 16/11 | Kalvesteg med kartofler, sovs, grøntsager og waldorfsalat 138kr. | |
| Mandag d. 17/11 | Ungarsk Gullasch med kartoffelmos og drueagurk | |
| Tirsdag d. 18/11 | Valgflæsk:
I huset: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder ad libitum
178 kr.
Ud af huset: 4 stykker flæsk med tilbehør 115 kr. | |
| Onsdag d. 19/11 | ”Kylling Kiev” med pommes frites, kryddersovs og spidskålssalat | |
| Torsdag d. 20/11 | Skinkeschnitzel med ærter, brasede kartofler og bearnaisesauce | |
| Fredag d. 21/11 | Barbecueben med salat, gigantfritter og aioli 158 kr. | |
| Lørdag d. 22/11 | Burger med flæskesteg, hjemmelavet agurkesalat, syltet rødkål, gigantfritter og aioli 138 kr. | |
| Søndag d. 23/11 | Farseret rødspættefilet med laksemousse, kartofler, hummersovs og frisk salat 138 kr. | |
| Mandag d. 24/11 | Mørbradgryde med ris og asier | |
| Tirsdag d. 25/11 | Farseret kyllingebryst med svampe, frisk salat, kryddersovs og stegte kartofler | |
| Onsdag d. 26/11 | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder | |
| Torsdag d. 27/11 | Herregårdsbøf med ærter, pommes og bearnaisesauce | |
| Fredag d. 28/11 | Barbecueben med salat, gigantfritter og aioli 158 kr. | |
| Lørdag d. 29/11 | London-burger med hakkebøf, crispy salat, bløde løg, engelsk sauce og spejlæg, hertil gigantfritter og aioli 138 kr. | |
| Søndag d. 30/11 | Kalvesteg med kartofler, sovs, grøntsager og waldorfsalat 138 kr. | |