Dagens middag

Traditionelle danske retter på menuen.

ALTID 75 KR.

Vi serverer dagens middag, også til at tage med hjem, alle ugens dage mellem 17 og 20. Vi laver traditionelle danske retter, med noget nyt på menuen hver dag.

Ret til ændringer forbeholdes.

FORÅRS- OG SOMMERMENU

UGE 14

Mandag:Frikadeller m/ kold kartoffelsalat
Tirsdag:Hjerter i flødesovs m/ kartofler og asier
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Kylling i sur/sød-sauce m/ ananas, peberfrugt og ris
Fredag:Bacon-eksplosion m/ flødebarbecuesovs og kartofler
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, kartofler og ærter
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 15

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Farseret porre m/ kartofler, sovs og asier
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Drengerøvsgryde m/ ris og drueagurker
Fredag:Hawaii-kotelet m/ ananas, karrysovs og kartofler
Lørdag:Helstegt kalkunbryst m/ fløderatatouille og ovnkartofler
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og brun sovs

UGE 16

Mandag:Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Tirsdag:Skinke m/ flødekartofler og salat
Onsdag:Eventyrflæsk - stegt flæsk m/ bløde løg, løgsovs og kartofler
Torsdag:Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Hamburgkotelet m/ salat, kartofler og aspargessovs
Lørdag:Go’e ben m/ salat og krydrede ovnkartofler
Søndag:Skinkeschnitzel m/ brasede kartofler, smørsovs og broccoli

UGE 17

Mandag:Karbonader m/ grønærter, gulerødder og kartofler
Tirsdag:Fiskefrikadeller m/ kartofler, remouladesovs og gulerodssalat
Onsdag:Mexicansk marineret kyllingebryst m/ ris og ovngrønt
Torsdag:Stegt kalvelever m/ bløde løg, kartofler, sovs og surt
Fredag:Krydret kamsteg m/ baconkartofler, skysovs og broccolisalat
Lørdag:“Grillkøller” m/ ovnkartofler og salat
Søndag:Eksotisk mørbrad m/ paprikasovs, kartofler og spidskålssalat

UGE 18

Mandag:Frikadeller m/ kold kartoffelsalat
Tirsdag:Hjerter i flødesovs m/ kartofler og asier
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Kylling i sur/sød-sauce m/ ananas, peberfrugt og ris
Fredag:Bacon-eksplosion m/ flødebarbecuesovs og kartofler
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, kartofler og ærter
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 19

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Farseret porre m/ kartofler, sovs og asier
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Drengerøvsgryde m/ ris og drueagurker
Fredag:Hawaii-kotelet m/ ananas, karrysovs og kartofler
Lørdag:Helstegt kalkunbryst m/ fløderatatouille og ovnkartofler
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og brun sovs

UGE 20

Mandag:Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Tirsdag:Skinke m/ flødekartofler og salat
Onsdag:Eventyrflæsk - stegt flæsk m/ bløde løg, løgsovs og kartofler
Torsdag:Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Hamburgkotelet m/ salat, kartofler og aspargessovs
Lørdag:Go’e ben m/ salat og krydrede ovnkartofler
Søndag:Skinkeschnitzel m/ brasede kartofler, smørsovs og broccoli

UGE 21

Mandag:Karbonader m/ grønærter, gulerødder og kartofler
Tirsdag:Fiskefrikadeller m/ kartofler, remouladesovs og gulerodssalat
Onsdag:Mexicansk marineret kyllingebryst m/ ris og ovngrønt
Torsdag:Stegt kalvelever m/ bløde løg, kartofler, sovs og surt
Fredag:Krydret kamsteg m/ baconkartofler, skysovs og broccolisalat
Lørdag:“Grillkøller” m/ ovnkartofler og salat
Søndag:Eksotisk mørbrad m/ paprikasovs, kartofler og spidskålssalat

UGE 22

Mandag:Frikadeller m/ kold kartoffelsalat
Tirsdag:Hjerter i flødesovs m/ kartofler og asier
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Kylling i sur/sød-sauce m/ ananas, peberfrugt og ris
Fredag:Bacon-eksplosion m/ flødebarbecuesovs og kartofler
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, kartofler og ærter
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 23

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Farseret porre m/ kartofler, sovs og asier
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Drengerøvsgryde m/ ris og drueagurker
Fredag:Hawaii-kotelet m/ ananas, karrysovs og kartofler
Lørdag:Helstegt kalkunbryst m/ fløderatatouille og ovnkartofler
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og brun sovs

UGE 24

Mandag:Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Tirsdag:Skinke m/ flødekartofler og salat
Onsdag:Eventyrflæsk - stegt flæsk m/ bløde løg, løgsovs og kartofler
Torsdag:Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Hamburgkotelet m/ salat, kartofler og aspargessovs
Lørdag:Go’e ben m/ salat og krydrede ovnkartofler
Søndag:Skinkeschnitzel m/ brasede kartofler, smørsovs og broccoli

UGE 25

Mandag:Karbonader m/ grønærter, gulerødder og kartofler
Tirsdag:Fiskefrikadeller m/ kartofler, remouladesovs og gulerodssalat
Onsdag:Mexicansk marineret kyllingebryst m/ ris og ovngrønt
Torsdag:Stegt kalvelever m/ bløde løg, kartofler, sovs og surt
Fredag:Krydret kamsteg m/ baconkartofler, skysovs og broccolisalat
Lørdag:“Grillkøller” m/ ovnkartofler og salat
Søndag:Eksotisk mørbrad m/ paprikasovs, kartofler og spidskålssalat

UGE 26

Mandag:Frikadeller m/ kold kartoffelsalat
Tirsdag:Hjerter i flødesovs m/ kartofler og asier
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Kylling i sur/sød-sauce m/ ananas, peberfrugt og ris
Fredag:Bacon-eksplosion m/ flødebarbecuesovs og kartofler
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, kartofler og ærter
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 27

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Farseret porre m/ kartofler, sovs og asier
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Drengerøvsgryde m/ ris og drueagurker
Fredag:Hawaii-kotelet m/ ananas, karrysovs og kartofler
Lørdag:Helstegt kalkunbryst m/ fløderatatouille og ovnkartofler
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og brun sovs

UGE 28

Mandag:Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Tirsdag:Skinke m/ flødekartofler og salat
Onsdag:Eventyrflæsk - stegt flæsk m/ bløde løg, løgsovs og kartofler
Torsdag:Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Hamburgkotelet m/ salat, kartofler og aspargessovs
Lørdag:Go’e ben m/ salat og krydrede ovnkartofler
Søndag:Skinkeschnitzel m/ brasede kartofler, smørsovs og broccoli

UGE 29

Mandag:Karbonader m/ grønærter, gulerødder og kartofler
Tirsdag:Fiskefrikadeller m/ kartofler, remouladesovs og gulerodssalat
Onsdag:Mexicansk marineret kyllingebryst m/ ris og ovngrønt
Torsdag:Stegt kalvelever m/ bløde løg, kartofler, sovs og surt
Fredag:Krydret kamsteg m/ baconkartofler, skysovs og broccolisalat
Lørdag:“Grillkøller” m/ ovnkartofler og salat
Søndag:Eksotisk mørbrad m/ paprikasovs, kartofler og spidskålssalat

UGE 30

Mandag:Frikadeller m/ kold kartoffelsalat
Tirsdag:Hjerter i flødesovs m/ kartofler og asier
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Kylling i sur/sød-sauce m/ ananas, peberfrugt og ris
Fredag:Bacon-eksplosion m/ flødebarbecuesovs og kartofler
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, kartofler og ærter
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 31

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Farseret porre m/ kartofler, sovs og asier
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Drengerøvsgryde m/ ris og drueagurker
Fredag:Hawaii-kotelet m/ ananas, karrysovs og kartofler
Lørdag:Helstegt kalkunbryst m/ fløderatatouille og ovnkartofler
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og brun sovs

UGE 32

Mandag:Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Tirsdag:Skinke m/ flødekartofler og salat
Onsdag:Eventyrflæsk - stegt flæsk m/ bløde løg, løgsovs og kartofler
Torsdag:Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Hamburgkotelet m/ salat, kartofler og aspargessovs
Lørdag:Go’e ben m/ salat og krydrede ovnkartofler
Søndag:Skinkeschnitzel m/ brasede kartofler, smørsovs og broccoli

UGE 33

Mandag:Karbonader m/ grønærter, gulerødder og kartofler
Tirsdag:Fiskefrikadeller m/ kartofler, remouladesovs og gulerodssalat
Onsdag:Mexicansk marineret kyllingebryst m/ ris og ovngrønt
Torsdag:Stegt kalvelever m/ bløde løg, kartofler, sovs og surt
Fredag:Krydret kamsteg m/ baconkartofler, skysovs og broccolisalat
Lørdag:“Grillkøller” m/ ovnkartofler og salat
Søndag:Eksotisk mørbrad m/ paprikasovs, kartofler og spidskålssalat

UGE 34

Mandag:Frikadeller m/ kold kartoffelsalat
Tirsdag:Hjerter i flødesovs m/ kartofler og asier
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Kylling i sur/sød-sauce m/ ananas, peberfrugt og ris
Fredag:Bacon-eksplosion m/ flødebarbecuesovs og kartofler
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, kartofler og ærter
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 35

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Farseret porre m/ kartofler, sovs og asier
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Drengerøvsgryde m/ ris og drueagurker
Fredag:Hawaii-kotelet m/ ananas, karrysovs og kartofler
Lørdag:Helstegt kalkunbryst m/ fløderatatouille og ovnkartofler
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og brun sovs

UGE 36

Mandag:Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Tirsdag:Skinke m/ flødekartofler og salat
Onsdag:Eventyrflæsk - stegt flæsk m/ bløde løg, løgsovs og kartofler
Torsdag:Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Hamburgkotelet m/ salat, kartofler og aspargessovs
Lørdag:Go’e ben m/ salat og krydrede ovnkartofler
Søndag:Skinkeschnitzel m/ brasede kartofler, smørsovs og broccoli

UGE 37

Mandag:Karbonader m/ grønærter, gulerødder og kartofler
Tirsdag:Fiskefrikadeller m/ kartofler, remouladesovs og gulerodssalat
Onsdag:Mexicansk marineret kyllingebryst m/ ris og ovngrønt
Torsdag:Stegt kalvelever m/ bløde løg, kartofler, sovs og surt
Fredag:Krydret kamsteg m/ baconkartofler, skysovs og broccolisalat
Lørdag:“Grillkøller” m/ ovnkartofler og salat
Søndag:Eksotisk mørbrad m/ paprikasovs, kartofler og spidskålssalat

UGE 38

Mandag:Frikadeller m/ kold kartoffelsalat
Tirsdag:Hjerter i flødesovs m/ kartofler og asier
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Kylling i sur/sød-sauce m/ ananas, peberfrugt og ris
Fredag:Bacon-eksplosion m/ flødebarbecuesovs og kartofler
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, kartofler og ærter
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 39

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Farseret porre m/ kartofler, sovs og asier
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Drengerøvsgryde m/ ris og drueagurker
Fredag:Hawaii-kotelet m/ ananas, karrysovs og kartofler
Lørdag:Helstegt kalkunbryst m/ fløderatatouille og ovnkartofler
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og brun sovs
GREDSTEDBRO HOTEL   |   Vestergade 2, 6771 Gredstedbro   |   75 43 10 88    |   info@gredstedbro-hotel.dk   |   CVR: 1627 5573