Dagens middag

Traditionelle danske retter på menuen.

ALTID 75 KR.

Vi serverer dagens middag, også til at tage med hjem, alle ugens dage mellem 17 og 20. Vi laver traditionelle danske retter, med noget nyt på menuen hver dag.

Ret til ændringer forbeholdes.

Menu

UGE 6

Mandag:Medister m flødestuvet spinat og kartofler
Tirsdag:Hjerter i flødesovs m kartofler og asier
Onsdag:Stegt flæsk m persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Chili con carne m ris og salat
Fredag:Stegte ben m kartofler, brun sovs og drueagurker
Lørdag:Herregårdsbøf m bearnaise, kartofler og ærter
Søndag:Flæskesteg m rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 7

Mandag:Biksemad m spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Farseret porre m kartofler, sovs og asier
Onsdag:Fiskefilét m persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Gule ærter m flæsk, medister, kartofler og rødbeder
Fredag:Kotelet m rødkål, kartofler og brun sovs
Lørdag:Lørdagskyllling m flødesovs, kartofler og hjemmelavet agurkesalat
Søndag:Kalvesteg m grønsager, kartofler og brun sovs

UGE 8

Mandag:Hakkebøf m bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Tirsdag:Brunkål m røget flæsk, kartofler og rødbeder
Onsdag:Eventyrflæsk - stegt flæsk m bløde løg og løgsovs, kartofler
Torsdag:Forloren hare m kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Enebærgryde m kartofler og drueagurker
Lørdag:Krydret nakkesteg, små ovnstegte kartofler og bønner
Søndag:Skinkeschnitzel m brasede kartofler, smørsovs og broccoli

UGE 9

Mandag:Karbonader m grønærter og gulerødder, kartofler
Tirsdag:Lasagne m salat
Onsdag:Hvidkålsrouletter m kartofler, brun sovs og asier
Torsdag:Stegt kalvelever m bløde løg, kartofler, sovs og surt
Fredag:Krydret kamsteg m baconkartofler, skysovs og broccolisalat
Lørdag:"Grillkøller" m ovnkartofler og salat
Søndag:Mørbradbøf m bløde løg, paprikasovs, kartofler og asier

UGE 10

Mandag:Medister m flødestuvet spinat og kartofler
Tirsdag:Hjerter i flødesovs m kartofler og asier
Onsdag:Stegt flæsk m persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Chili con carne m ris og salat
Fredag:Stegte ben m kartofler, brun sovs og drueagurker
Lørdag:Herregårdsbøf m bearnaise, kartofler og ærter
Søndag:Flæskesteg m rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 11

Mandag:Biksemad m spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Farseret porre m kartofler, sovs og asier
Onsdag:Fiskefilét m persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Gule ærter m flæsk, medister, kartofler og rødbeder
Fredag:Kotelet m rødkål, kartofler og brun sovs
Lørdag:Lørdagskyllling m flødesovs, kartofler og hjemmelavet agurkesalat
Søndag:Kalvesteg m grønsager, kartofler og brun sovs

UGE 12

Mandag:Hakkebøf m bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Tirsdag:Brunkål m røget flæsk, kartofler og rødbeder
Onsdag:Eventyrflæsk - stegt flæsk m bløde løg og løgsovs, kartofler
Torsdag:Forloren hare m kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Enebærgryde m kartofler og drueagurker
Lørdag:Krydret nakkesteg, små ovnstegte kartofler og bønner
Søndag:Skinkeschnitzel m brasede kartofler, smørsovs og broccoli

UGE 13

Mandag:Karbonader m grønærter og gulerødder, kartofler
Tirsdag:Lasagne m salat
Onsdag:Hvidkålsrouletter m kartofler, brun sovs og asier
Torsdag:Stegt kalvelever m bløde løg, kartofler, sovs og surt
Fredag:Krydret kamsteg m baconkartofler, skysovs og broccolisalat
Lørdag:"Grillkøller" m ovnkartofler og salat
Søndag:Mørbradbøf m bløde løg, paprikasovs, kartofler og asier
GREDSTEDBRO HOTEL   |   Vestergade 2, 6771 Gredstedbro   |   74 43 10 88   |   info@gredstedbro-hotel.dk   |   CVR: 1627 5573