Dagens middag

Traditionelle danske retter på menuen.

Alle dage (undtagen fredag og lørdag) – kr. 95,-

Vi serverer dagens middag, også til at tage med hjem, alle ugens dage mellem 17 og 20. Vi laver traditionelle danske retter, med noget nyt på menuen hver dag.

Ret til ændringer forbeholdes.

Menu marts 2025

Lørdag d. 1/3Burger m. flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 2/3Kalvesteg m. kartofler, sovs, grøntsager og waldorfsalat
Mandag d. 3/3Karbonader m. grønærter og gulerødder, kartofler
Tirsdag d. 4/3Biksemad m. spejlæg og rødbeder
Onsdag d. 5/3Stegt flæsk m. persillesovs ,kartofler og rødbeder
Torsdag d. 6/3Herregårdsbøf m. ærter, pommes og bearnaise
Fredag d. 7/3Barbecueben m. salat, gigantfritter og aioli kr. 148,-
Lørdag d. 8/3Burger m. crispy kylling, bacon, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 9/3Flæskesteg m. sovs, kartofler og rødkål
Mandag d. 10/3Panerede koteletter, smørstegte kartofler, salat og skysovs
Tirsdag d. 11/3Frikadeller m. rødkål, kartofler og brun sovs
Onsdag d. 12/3Rødspættefilét m. kartofler, persillesovs og gulerodssalat
Torsdag d. 13/3Skinkeschnitzel m. ærter, bearnaise og pommes frites
Fredag d. 14/3Barbecueben m. salat, gigantfritter og aioli kr. 148,-
Lørdag d. 15/3Burger m. flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 16/3Kalvesteg m. kartofler, sovs, grøntsager og waldorfsalat
Mandag d. 17/3Gullasch m. kartoffelmos og drueagurker
Tirsdag d. 18/3Farseret porre m. kartofler og skysauce
Onsdag d. 19/3Stegt flæsk m. persillesovs ,kartofler og rødbeder
Torsdag d. 20/3Dansk bøf m. bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Fredag d. 21/3Barbecueben m. salat, gigantfritter og aioli kr. 148,-
Lørdag d. 22/3Burger m. bøf, tomat, agurk, løg, bearnaisemayo, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 23/3Flæskesteg m. kartofler, sovs og rødkål
Mandag d. 24/3Boller i karry m. ris og spidskålsalat
Tirsdag d. 25/3Svensk pølseret
Onsdag d. 26/3Rødspættefilet m. persillesovs, kartofler og gulerodssalat t
Torsdag d. 27/3Skinkeschnitzel m. grøntsagssaute, brasede kartofler og kryddersovs
Fredag d. 28/3Barbecueben m. salat, gigantfritter og aioli kr. 148,-
Lørdag d. 29/3Burger m. flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 30/3Kalvesteg m. kartofler, sovs, grøntsager og waldorfsalat
Mandag d. 31/3Kødsovs m. frisk pasta og salat
Tirsdag d. 1/4Karbonader m. grønærter og gulerødder, kartofler
GREDSTEDBRO HOTEL   |   Vestergade 2, 6771 Gredstedbro   |   75 43 10 88    |   info@gredstedbro-hotel.dk   |   CVR: 45345483