Søndag d. 1/5 | Flæskesteg m/ rødkål, sovs og kartofler
|
Mandag d. 2/5 | Gullasch m/ kartoffelmos |
Tirsdag d. 3/5 | Nøddepaneret kyllingebryst m/ salat, kartofler og pikantsauce |
Onsdag d. 4/5 | Stegt rødspættefilet m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat |
Torsdag d. 5/5 | Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder |
Fredag d. 6/5 | ’Fredagsben’ - Barbecueben (1 række) m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 128,- |
Lørdag d. 7/5 | Flæskestegsburger m/ rødkål, agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 108,- |
Søndag d. 8/5 | Kalvesteg m/ grøntsager, sovs og kartofler |
Mandag d. 9/5 | Frikadeller m/ stuvede grøntsager, kartofler og rødbeder |
Tirsdag d. 10/5 | Koteletter m/ karrysauce, kartofler og ærter/majs-blanding |
Onsdag d. 11/5 | Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder |
Torsdag d. 12/5 | Skinkeschnitzel m/ champignon/peberfrugtmix, kartofler og pikantsovs |
Fredag d. 13/5 | ’Fredagsben’ - Barbecueben (1 række) m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 128,- |
Lørdag d. 14/5 | Burger m/ crispy kylling og bacon, gigantfritter og aioli kr. 108,- |
Søndag d. 15/5 | Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og sovs |
Mandag d. 16/5 | Biksemad m/ spejlæg og rødbeder |
Tirsdag d. 17/5 | Karbonader m/ grønærter og gulerødder, kartofler |
Onsdag d. 18/5 | Stegt rødspættefilet m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat |
Torsdag d. 19/5 | Herregårdsbøf m/ ærter, bearnaise og pommes frites |
Fredag d. 20/5 | ’Fredagsben’ - Barbecueben (1 række) m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 128,- |
Lørdag d. 21/5 | Burger m/ flæskesteg, gigantfritter og aioli kr. 108,- |
Søndag d. 22/5 | Oksesteg m/ grøntsager, kartofler og sovs |
Mandag d. 23/5 | Boller i karry m/ ris |
Tirsdag d. 24/5 | Biksemad m/ spejlæg og rødbeder |
Onsdag d. 25/5 | Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder |
Torsdag d. 26/5 | Skinkeschnitzel m/ champignon/peberfrugtmix, kartofler og pikantsovs |
Fredag d. 27/5 | ’Fredagsben’ - Barbecueben (1 række) m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 128,- |
Lørdag d. 28/5 | Burger m/ bøf, bearnaisemayo, løg, tomat, gigantfritter og aioli kr. 108,- |
Søndag d. 29/5 | Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og sovs |
Mandag d. 30/5 | Skinke m/ flødekartofler og salat |
Tirsdag d. 31/5 | Forloren hare m/ kartofler, sovs og spidskålsalat |