Dagens middag

Traditionelle danske retter på menuen.

ALTID 75 KR.

Vi serverer dagens middag, også til at tage med hjem, alle ugens dage mellem 17 og 20. Vi laver traditionelle danske retter, med noget nyt på menuen hver dag.

Ret til ændringer forbeholdes.

Sommermenu 2020

UGE 28

Mandag:Frikadeller m/ kold kartoffelsalat
Tirsdag:Hjerter i flødesovs m/ kartofler og asier
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Kylling i sur/sød-sauce m/ ananas, peberfrugt og ris
Fredag:Bacon-eksplosion m/ flødebarbecuesovs og kartofler
Lørdag:Skinkeschnitzel m/ kartofler, paprikasovs og salat
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 29

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Medister m/ stuvet spidskål, kartofler og rødbeder
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Oksegullasch m/ nye kartofler og drueagurker
Fredag:Koteletter i fad m/ champignon, løg, tomater, ris og salat
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, salat og kartofler
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og brun sovs

UGE 30

Mandag:Karbonader m/ grønærter og gulerødder
Tirsdag:Italiensk kødsovs m/ spaghetti og tomatsalat
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Skinke m/ salat og flødekartofler
Lørdag:Krydret kamsteg m/ baconkartofler, skysauce og salat
Søndag:Skinkeschnitzel m/ brasede kartofler, smørsovs og broccoli

UGE 31

Mandag:Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, bøfsauce og rødbeder
Tirsdag:Fiskefrikadeller m/ gulerodssalat, persillesovs og kartofler
Onsdag:Stegt kyllingebryst m/ ris og ”mormor”-salat
Torsdag:Farseret porre, m/ kartofler, sovs og asier
Fredag:Go’e ben m/ salat og krydrede ovnkartofler
Lørdag:Kalvesteg m/ waldorfsalat, skysovs og kartofler
Søndag:Mørbradbøf m/ spidskålsalat, paprikasovs og kartofler

UGE 32

Mandag:Frikadeller m/ kold kartoffelsalat
Tirsdag:Hjerter i flødesovs m/ kartofler og asier
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Kylling i sur/sød-sauce m/ ananas, peberfrugt og ris
Fredag:Bacon-eksplosion m/ flødebarbecuesovs og kartofler
Lørdag:Skinkeschnitzel m/ kartofler, paprikasovs og salat
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 33

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Medister m/ stuvet spidskål, kartofler og rødbeder
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Oksegullasch m/ nye kartofler og drueagurker
Fredag:Koteletter i fad m/ champignon, løg, tomater, ris og salat
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, salat og kartofler
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og brun sovs

UGE 34

Mandag:Karbonader m/ grønærter og gulerødder
Tirsdag:Italiensk kødsovs m/ spaghetti og tomatsalat
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Skinke m/ salat og flødekartofler
Lørdag:Krydret kamsteg m/ baconkartofler, skysauce og salat
Søndag:Skinkeschnitzel m/ brasede kartofler, smørsovs og broccoli

UGE 35

Mandag:Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, bøfsauce og rødbeder
Tirsdag:Fiskefrikadeller m/ gulerodssalat, persillesovs og kartofler
Onsdag:Stegt kyllingebryst m/ ris og ”mormor”-salat
Torsdag:Farseret porre, m/ kartofler, sovs og asier
Fredag:Go’e ben m/ salat og krydrede ovnkartofler
Lørdag:Kalvesteg m/ waldorfsalat, skysovs og kartofler
Søndag:Mørbradbøf m/ spidskålsalat, paprikasovs og kartofler

UGE 36

Mandag:Frikadeller m/ kold kartoffelsalat
Tirsdag:Hjerter i flødesovs m/ kartofler og asier
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Kylling i sur/sød-sauce m/ ananas, peberfrugt og ris
Fredag:Bacon-eksplosion m/ flødebarbecuesovs og kartofler
Lørdag:Skinkeschnitzel m/ kartofler, paprikasovs og salat
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 37

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Medister m/ stuvet spidskål, kartofler og rødbeder
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Oksegullasch m/ nye kartofler og drueagurker
Fredag:Koteletter i fad m/ champignon, løg, tomater, ris og salat
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, salat og kartofler
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og brun sovs

UGE 38

Mandag:Karbonader m/ grønærter og gulerødder
Tirsdag:Italiensk kødsovs m/ spaghetti og tomatsalat
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Skinke m/ salat og flødekartofler
Lørdag:Krydret kamsteg m/ baconkartofler, skysauce og salat
Søndag:Skinkeschnitzel m/ brasede kartofler, smørsovs og broccoli

UGE 39

Mandag:Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, bøfsauce og rødbeder
Tirsdag:Fiskefrikadeller m/ gulerodssalat, persillesovs og kartofler
Onsdag:Stegt kyllingebryst m/ ris og ”mormor”-salat
Torsdag:Farseret porre, m/ kartofler, sovs og asier
Fredag:Go’e ben m/ salat og krydrede ovnkartofler
Lørdag:Kalvesteg m/ waldorfsalat, skysovs og kartofler
Søndag:Mørbradbøf m/ spidskålsalat, paprikasovs og kartofler

UGE 40

Mandag:Frikadeller m/ kold kartoffelsalat
Tirsdag:Hjerter i flødesovs m/ kartofler og asier
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Kylling i sur/sød-sauce m/ ananas, peberfrugt og ris
Fredag:Bacon-eksplosion m/ flødebarbecuesovs og kartofler
Lørdag:Skinkeschnitzel m/ kartofler, paprikasovs og salat
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs
GREDSTEDBRO HOTEL   |   Vestergade 2, 6771 Gredstedbro   |   75 43 10 88    |   info@gredstedbro-hotel.dk   |   CVR: 1627 5573