Dagens middag

Traditionelle danske retter på menuen.

ALTID 75 KR.

Vi serverer dagens middag, også til at tage med hjem, alle ugens dage mellem 17 og 20. Vi laver traditionelle danske retter, med noget nyt på menuen hver dag.

Ret til ændringer forbeholdes.

Vintermenu 2020-2021

UGE 44

Mandag:Medister m/ stuvet blomkål, kartofler og rødbeder
Tirsdag:Gullasch m/ kartoffelmos og drueagurker
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Sigøjnerschnitzel m/ svitset grønt, brasede kartofler og paprikasauce
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, kartofler og ærter
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 45

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Frikadeller m/ stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Gule ærter m/ flæsk/medister, kartofler og rødbeder
Fredag:BBQ-ben m/ krydrede ovnkartofler og salat
Lørdag:Mørbradbøf m/ champignonsauce, kartofler og asier
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og skysauce

UGE 46

Mandag:Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Tirsdag:Brunkål m/ røget flæsk, kartofler og rødbeder
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Boller i karry m/ ris
Fredag:Mørbradgryde m/ ris og asier
Lørdag:Skinkeschnitzel m/ brasede kartofler og svitsede grøntsager
Søndag:Krydret nakkesteg m/ ovngrønt og kartofler

UGE 47

Mandag:Karbonader m/ grønærter og gulerødder, kartofler
Tirsdag:Hvidkålsrouletter m/ kartofler, brun sovs og asier
Onsdag:Fiskefrikadeller m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Skinke m/ aspargessovs, grøntsager og kartofler
Fredag:Peberbøf m/ ovnkartofler, pebersauce og salat
Lørdag:Krydret kamsteg m/ baconkartofler, skysauce og gulerødder
Søndag:Kalvesteg m/ waldorfsalat, kartofler og brun sovs

UGE 48

Mandag:Medister m/ stuvet blomkål, kartofler og rødbeder
Tirsdag:Gullasch m/ kartoffelmos og drueagurker
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Sigøjnerschnitzel m/ svitset grønt, brasede kartofler og paprikasauce
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, kartofler og ærter
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 49

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Frikadeller m/ stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Gule ærter m/ flæsk/medister, kartofler og rødbeder
Fredag:BBQ-ben m/ krydrede ovnkartofler og salat
Lørdag:Mørbradbøf m/ champignonsauce, kartofler og asier
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og skysauce

UGE 50

Mandag:Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Tirsdag:Brunkål m/ røget flæsk, kartofler og rødbeder
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Boller i karry m/ ris
Fredag:Mørbradgryde m/ ris og asier
Lørdag:Skinkeschnitzel m/ brasede kartofler og svitsede grøntsager
Søndag:Krydret nakkesteg m/ ovngrønt og kartofler

UGE 51

Mandag:Karbonader m/ grønærter og gulerødder, kartofler
Tirsdag:Hvidkålsrouletter m/ kartofler, brun sovs og asier
Onsdag:Fiskefrikadeller m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Skinke m/ aspargessovs, grøntsager og kartofler
Fredag:Peberbøf m/ ovnkartofler, pebersauce og salat
Lørdag:Krydret kamsteg m/ baconkartofler, skysauce og gulerødder
Søndag:Kalvesteg m/ waldorfsalat, kartofler og brun sovs

UGE 52

Mandag:Medister m/ stuvet blomkål, kartofler og rødbeder
Tirsdag:Gullasch m/ kartoffelmos og drueagurker
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Sigøjnerschnitzel m/ svitset grønt, brasede kartofler og paprikasauce
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, kartofler og ærter
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 53

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Frikadeller m/ stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Gule ærter m/ flæsk/medister, kartofler og rødbeder
Fredag:BBQ-ben m/ krydrede ovnkartofler og salat
Lørdag:Mørbradbøf m/ champignonsauce, kartofler og asier
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og skysauce

UGE 1

Mandag:Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Tirsdag:Brunkål m/ røget flæsk, kartofler og rødbeder
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Boller i karry m/ ris
Fredag:Mørbradgryde m/ ris og asier
Lørdag:Skinkeschnitzel m/ brasede kartofler og svitsede grøntsager
Søndag:Krydret nakkesteg m/ ovngrønt og kartofler

UGE 2

Mandag:Karbonader m/ grønærter og gulerødder, kartofler
Tirsdag:Hvidkålsrouletter m/ kartofler, brun sovs og asier
Onsdag:Fiskefrikadeller m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Skinke m/ aspargessovs, grøntsager og kartofler
Fredag:Peberbøf m/ ovnkartofler, pebersauce og salat
Lørdag:Krydret kamsteg m/ baconkartofler, skysauce og gulerødder
Søndag:Kalvesteg m/ waldorfsalat, kartofler og brun sovs

UGE 3

Mandag:Medister m/ stuvet blomkål, kartofler og rødbeder
Tirsdag:Gullasch m/ kartoffelmos og drueagurker
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Sigøjnerschnitzel m/ svitset grønt, brasede kartofler og paprikasauce
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, kartofler og ærter
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 4

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Frikadeller m/ stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Gule ærter m/ flæsk/medister, kartofler og rødbeder
Fredag:BBQ-ben m/ krydrede ovnkartofler og salat
Lørdag:Mørbradbøf m/ champignonsauce, kartofler og asier
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og skysauce

UGE 5

Mandag:Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Tirsdag:Brunkål m/ røget flæsk, kartofler og rødbeder
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Boller i karry m/ ris
Fredag:Mørbradgryde m/ ris og asier
Lørdag:Skinkeschnitzel m/ brasede kartofler og svitsede grøntsager
Søndag:Krydret nakkesteg m/ ovngrønt og kartofler

UGE 6

Mandag:Karbonader m/ grønærter og gulerødder, kartofler
Tirsdag:Hvidkålsrouletter m/ kartofler, brun sovs og asier
Onsdag:Fiskefrikadeller m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Skinke m/ aspargessovs, grøntsager og kartofler
Fredag:Peberbøf m/ ovnkartofler, pebersauce og salat
Lørdag:Krydret kamsteg m/ baconkartofler, skysauce og gulerødder
Søndag:Kalvesteg m/ waldorfsalat, kartofler og brun sovs

UGE 7

Mandag:Medister m/ stuvet blomkål, kartofler og rødbeder
Tirsdag:Gullasch m/ kartoffelmos og drueagurker
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Sigøjnerschnitzel m/ svitset grønt, brasede kartofler og paprikasauce
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, kartofler og ærter
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 8

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Frikadeller m/ stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Gule ærter m/ flæsk/medister, kartofler og rødbeder
Fredag:BBQ-ben m/ krydrede ovnkartofler og salat
Lørdag:Mørbradbøf m/ champignonsauce, kartofler og asier
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og skysauce

UGE 9

Mandag:Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Tirsdag:Brunkål m/ røget flæsk, kartofler og rødbeder
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Boller i karry m/ ris
Fredag:Mørbradgryde m/ ris og asier
Lørdag:Skinkeschnitzel m/ brasede kartofler og svitsede grøntsager
Søndag:Krydret nakkesteg m/ ovngrønt og kartofler

UGE 10

Mandag:Karbonader m/ grønærter og gulerødder, kartofler
Tirsdag:Hvidkålsrouletter m/ kartofler, brun sovs og asier
Onsdag:Fiskefrikadeller m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Skinke m/ aspargessovs, grøntsager og kartofler
Fredag:Peberbøf m/ ovnkartofler, pebersauce og salat
Lørdag:Krydret kamsteg m/ baconkartofler, skysauce og gulerødder
Søndag:Kalvesteg m/ waldorfsalat, kartofler og brun sovs

UGE 11

Mandag:Medister m/ stuvet blomkål, kartofler og rødbeder
Tirsdag:Gullasch m/ kartoffelmos og drueagurker
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Fredag:Sigøjnerschnitzel m/ svitset grønt, brasede kartofler og paprikasauce
Lørdag:Herregårdsbøf m/ bearnaise, kartofler og ærter
Søndag:Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og brun sovs

UGE 12

Mandag:Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag:Frikadeller m/ stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder
Onsdag:Fiskefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag:Gule ærter m/ flæsk/medister, kartofler og rødbeder
Fredag:BBQ-ben m/ krydrede ovnkartofler og salat
Lørdag:Mørbradbøf m/ champignonsauce, kartofler og asier
Søndag:Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og skysauce

UGE 13

Mandag:Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Tirsdag:Brunkål m/ røget flæsk, kartofler og rødbeder
Onsdag:Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag:Boller i karry m/ ris
Fredag:Mørbradgryde m/ ris og asier
Lørdag:Skinkeschnitzel m/ brasede kartofler og svitsede grøntsager
Søndag:Krydret nakkesteg m/ ovngrønt og kartofler
GREDSTEDBRO HOTEL   |   Vestergade 2, 6771 Gredstedbro   |   75 43 10 88    |   info@gredstedbro-hotel.dk   |   CVR: 1627 5573