Dagens middag

Traditionelle danske retter på menuen.

Alle dage (undtagen fredag og lørdag) – kr. 80,-

Vi serverer dagens middag, også til at tage med hjem, alle ugens dage mellem 17 og 20. Vi laver traditionelle danske retter, med noget nyt på menuen hver dag.

Ret til ændringer forbeholdes.

Menu februar 2022

Mandag d. 31/1Frikadeller m/ stuvede bønner, kartofler og rødbeder
Tirsdag d. 1/2Karbonader m/ grønærter og gulerødder, kartofler
Onsdag d. 2/2Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag d. 3/2Herregårdsbøf m/ ærter, bearnaise og pommes frites
Fredag d. 4/2’Fredagsben’ - Barbecueben (1 række) m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 128,-
Lørdag d. 5/2Lørdagsburger m/ flæskesteg, gigantfritter og aioli kr. 108,-
Søndag d. 6/2Glaseret skinke m/ flødekartofler og salat
Mandag d. 7/2Gullasch m/ kartoffelmos og drueagurker
Tirsdag d. 8/2Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Onsdag d. 9/2Stegt rødspættefilét m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag d. 10/2Skinkeschnitzel m/ champignon/peberfrugt mix, kartofler og pikantsovs
Fredag d. 11/2’Fredagsben’ - Barbecueben (1 række) m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 128,-
Lørdag d. 12/2Lørdagsburger - m/ bøf, bearnaisemayo, løg, tomat, gigantfritter og aioli kr. 108,-
Søndag d. 13/2Flæskesteg m/ rødkål, sovs og kartofler
Mandag d. 14/2Nøddepaneret kylling m/ ovnkartofler, salat og bearnaise
Tirsdag d. 15/2Hakkebøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Onsdag d. 16/2Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag d. 17/2Mørbradgryde m/ ris
Fredag d. 18/2’Fredagsben’ - Barbecueben (1 række) m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 128,-
Lørdag d. 19/2Lørdagsburger - m/ kylling og bacon, gigantfritter og aioli kr. 108,-
Søndag d. 20/2Kalvesteg m/ grøntsager, sovs og kartofler
Mandag d. 21/2Hamburgerryg m/ grøntsager, kartofler og aspargessovs
Tirsdag d. 22/2Karbonader m/ grønærter og gulerødder, kartofler
Onsdag d. 23/2Stegt rødspættefilet m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat
Torsdag d. 24/2Herregårdsbøf m/ ærter, bearnaise og pommes frites
Fredag d. 25/2’Fredagsben’ - Barbecueben (1 række) m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 128,-
Lørdag d. 26/2Lørdagsburger m/ flæskesteg, gigantfritter og aioli kr. 108,-
Søndag d. 27/2Oksesteg m/ gammeldags hvidkål, kartofler og sovs
Mandag d. 28/2Boller i karry m/ ris
Tirsdag d. 1/3Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Onsdag d. 2/3Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
GREDSTEDBRO HOTEL   |   Vestergade 2, 6771 Gredstedbro   |   75 43 10 88    |   info@gredstedbro-hotel.dk   |   CVR: 1627 5573