Dagens middag

Traditionelle danske retter på menuen.

Alle dage (undtagen fredag og lørdag) – kr. 85,-

Vi serverer dagens middag, også til at tage med hjem, alle ugens dage mellem 17 og 20. Vi laver traditionelle danske retter, med noget nyt på menuen hver dag.

Ret til ændringer forbeholdes.

Menu februar 2024

Torsdag d. 1/2Skinkeschnitzel m/ ærter, brasede kartofler og bearnaisesovs
Fredag d. 2/2Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,-
Lørdag d. 3/2Burger m/ flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 4/2Oksesteg m/ grøntsager, kartofler og sovs
Mandag d. 5/2Biksemad m/ spejlæg og rødbeder
Tirsdag d. 6/2Karbonader m/ grønærter og gulerødder, kartofler
Onsdag d. 7/2Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag d. 8/2Herregårdsbøf m/ ærter, pommes frites og bearnaise
Fredag d. 9/2Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,-
Lørdag d. 10/2Burger m/ crispy kylling, bacon, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 11/2Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og sovs
Mandag d. 12/2Gule ærter m/ kartofler, medister og røget flæsk, sennep og rødbeder
Tirsdag d. 13/2Forloren hare m/ kartofler, sovs og tyttebær
Onsdag d. 14/2Stegt rødspættefilét m/ kartofler og persillesovs, gulerodssalat
Torsdag d. 15/2Skinkeschnitzel m/ ovnkartofler svitsede champignon og peberfrugt, kryddersauce
Fredag d. 16/2Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,-
Lørdag d. 17/2Burger m/ flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 18/2Kalvesteg m/ grøntsager, sovs og kartofler
Mandag d. 19/2Boller i karry m/ ris og spidskålsalat
Tirsdag d. 20/2Koteletter i fad m/ ris og salat
Onsdag d. 21/2Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder
Torsdag d. 22/2Dansk bøf m/ bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Fredag d. 23/2Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,-
Lørdag d. 24/2Burger m/ bøf, bearnaisemayo, løg,tomat, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 25/2Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og sovs
Mandag d. 26/2Farseret porre m/ kartofler, sovs og asier
Tirsdag d. 27/2Gullasch m/ kartoffelmos og syltede drueagurker
Onsdag d. 28/2Stegt rødspættefilét m/ kartofler og persillesovs, gulerodssalat
Torsdag d. 29/2Skinkeschnitzel m/ ærter, brasede kartofler og bearnaise
Fredag d. 1/3Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 148,-
Lørdag d. 2/3Burger m/ flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,-
Søndag d. 3/3Kalvesteg m/ grøntsager, sovs og kartofler
GREDSTEDBRO HOTEL   |   Vestergade 2, 6771 Gredstedbro   |   75 43 10 88    |   info@gredstedbro-hotel.dk   |   CVR: 1627 5573