Onsdag d. 1/3 | Stegt rødspættefilet m/ persillesovs, kartofler og gulerodssalat |
Torsdag d. 2/3 | Skinkeschnitzel m/ peberfrugt/champignon mix, ovnkartofler og kryddersovs |
Fredag d. 3/3 | Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 138,- |
Lørdag d. 4/3 | Burger m/ flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 5/3 | Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og sovs |
Mandag d. 6/3 | Kyllingebryst m/ kartoffelbåde, pikantsovs og salat |
Tirsdag d. 7/3 | Boller i karry m/ ris |
Onsdag d. 8/3 | Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder |
Torsdag d. 9/3 | Herregårdsbøf m/ ærter, pommes frites og bearnaise |
Fredag d. 10/3 | Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 138,- |
Lørdag d. 11/3 | Burger m/ bøf, bearnaisemayo, løg, tomat, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 12/3 | Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og sovs |
Mandag d. 13/3 | Frikadeller m/ stuvet hvidkål, kartofler og rødbeder |
Tirsdag d. 14/3 | Gullasch m/ kartoffelmos og drueagurker |
Onsdag d. 15/3 | Stegt rødspættefilét m/ kartofler og persillesovs |
Torsdag d. 16/3 | Skinkeschnitzel m/ ovnkartofler, svitset peber og champignon, kryddersauce |
Fredag d. 17/3 | Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 138,- |
Lørdag d. 18/3 | Burger m/ flæskesteg, syltet rødkål, hjemmelavet agurkesalat, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 19/3 | Kalvesteg m/ grøntsager, kartofler og sovs |
Mandag d. 20/3 | Koteletter m/ rødkål, brun sovs og kartofler |
Tirsdag d. 21/3 | Karbonader m/ grønærter og gulerødder, kartofler |
Onsdag d. 22/3 | Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler og rødbeder |
Torsdag d. 23/3 | Dansk bøf m/ bløde løg, sovs og kartofler |
Fredag d. 24/3 | Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 138,- |
Lørdag d. 25/3 | Burger m/ crispy kylling, gigantfritter og aioli kr. 118,- |
Søndag d. 26/3 | Flæskesteg m/ rødkål, kartofler og sovs |
Mandag d. 27/3 | Oksekød m/ kartofler, peberrodssovs og bønner |
Tirsdag d. 28/2 | Græsk farsbrød m tzaziki, bådkartofler og salat |
Onsdag d. 29/3 | Stegt rødspættefilet m persillesovs, kartofler og gulerodssalat |
Torsdag d. 30/3 | Skinkeschnitzel m ærter, brasede kartofler og bearnaisesovs |
Fredag d. 31/3 | Barbecueben m/ salat, gigantfritter og aioli kr. 138,- |