Vores lokaler

Vi danner rammen om alle typer selskaber og fester, hvor du kan vælge mellem en stor eller lille sal, alt efter størrelsen på dit arrangement.

 

Kontakt os

HYGGE I EN AFSLAPPET ATMOSFÆRE

Krostuen

I hotellets atmosfærefyldte krostue hygger vi os over en øl, læser dagens aviser, prøver lykken i spilleautomaterne, rafler, spiller kort, diskuterer ugens sportsbegivenheder og verdenssituationen i øvrigt.

Vi har desuden forskellige arrangementer i løbet af året med “levende musik”.

NYD MADEN I DEN HYGGELIGE ATMOSFÆRE

Restauranten

I vores restautant, som har plads til 45 personer, kan du nyde din mad i ro og mag i hyggelige omgivelser. Der er desuden 2 stuer tilknyttet, med plads til 8 personer i hver.

TIL DEN STORE FEST

Den store sal

I den store sal, som blev renoveret totalt i 2014 og nu fremtræder lys og venlig, er der plads til ca. 130 personer. Salen indeholder en scene, som kan bruges til musikerne eller evt. underholdning i forbindelse med afholdelse af fester.

TIL DEN LILLE FEST

Den lille sal

I den lille sal er der plads til ca 45 personer. Den lille sal er sammen med garderobe og toiletter fra år 2000. Ved fester i den store sal benyttes, når muligt, den lille sal til modtagelse samt servering af velkomstdrink. 

MADEN GØR EN GOD FEST

Selskabsmenu

IDEELLE RAMMER OM DIN FEST

Bordpynt

Vi gør alt for at skabe optimale rammer omkring din fest, hvor vi går meget op i pyntning af bordene, så de står smukke og stilrene i deres udtryk.

GREDSTEDBRO HOTEL   |   Vestergade 2, 6771 Gredstedbro   |   75 43 10 88    |   info@gredstedbro-hotel.dk   |   CVR: 1627 5573